Service & Avtal

Våra avtal om service är anpassade efter alla typer av verksamheter.
 
 

Ta kontakt med oss...

…för mer information om våra olika avtal.

Service och underhåll

Service av lastbryggor bör utföras minst en gång varje år. På portar är det idag krav på 2 gånger om året för att de ska kunna behålla sin i första hand säkerhet, funktion och livslängd. 

Dockab AB utför service och underhåll på lastbryggor och portar av flera olika fabrikat. 

KOMPETENS

Våra servicetekniker har lång erfarenhet, en stor kunskapsbank och kan såklart hjälpa till med  frågor och eventuella problem som kan uppstå .

TRYGGHET

Vi byter aldrig ut några delar utan att få ert godkännande först, således kan ni vara säkra på att inte få en otrevlig överraskning på fakturan efter utfört arbete.

Avtal

Våra serviceavtal är väldigt förmånliga för dig som kund. Ni erhåller rabatt på våra produkter och ett lägre timpris på arbete utöver själva servicen om ni har tecknat ett serviceavtal med oss. 

Våra avtal är baserade på er verksamhet och era behov.

Om du inte har ett avtal…

… så erbjuder vi självklart service och underhåll ändå. Ring oss för att boka en service eller konsultation om vad ni bör göra

Reparationer

Vi har kunskapen och reservdelarna som behövs för samtliga fabrikat på portar och lastbryggor. Våra montörer kan hjälpa er med det mesta och till ett förmånligt pris jämfört med våra konkurrenter.

Boka en reparation genom att kontakta oss via kontaktformuläret eller ring oss.

Vid akuta behov av en reparation så ring till oss då vi oftast har personal tillgänglig på kort varsel.