Aluminiumbryggor

Ett smidigt och kostnadseffektivt alternativ.

Flexibel och mångsidig lastbrygga

Om det är mindre vikter som ska hanteras, lägre nivåskillnader mellan flak och lastkaj, inte förkommer trucktrafik, är en aluminiumlastbrygga ett klokt val. Till en låg kostnad får ni en enkel lösning som fungerar alldeles utmärkt till hantering av pallar och kollin.

Aluminiumbryggorna kommer i många utföranden, alla i halkskyddad yta och medmanuell manövrering. Lastbryggorna monteras direkt på kajkanten och fälls upp när de inte används. Tack vare att lastbryggorna är konstruerade i aluminium istället för stål är de ideala för manuell hantering.

I sortimentet ingår även något som kallas för en segmenterad lastbrygga. Det är en lösning framtagen för att motverka ett skevt lastbilsflak. Där är läppen, alltså kanten på bryggplanet, uppdelad i olika sektioner. 

För i vissa fall skevar lastbilsflaket under lossning, det blir då ett glapp mellan lastbryggans läpp och kajkanten. Det i sin tur ökar risken för både material- och personskada.

 

Mobila lastramper

Utöver fast monterade lastbryggor erbjuder vi en stor variation av mobila lastramper. De passar i situationer som:

  • Av- och pålastning till containrar med truck eller palldragare
  • Av- och pålastning till skåpbilar direkt från mark
  • Nivåutjämning mellan flak och kajkant eller mark
  • Gropskydd för att täcka över servicegrop när den inte används
  • Hjulramper för att öka höjden på låga lastfordon

Se vårt utbud

För en komplett lista och beskrivning av de lösningar vi tillhandahåller kan ni se produktkatalogen. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en optimal lösning

Stor kunskap och Erfarenhet

Vi har stor kunskap och lång branscherfarenhet och kan därför ge våra kunder skräddarsydda produkter. När du beställer en lastbrygga hos oss måttanpassar vi den efter era behov och önskemål. En god variation av kulörer och beslag finns tillgängliga, samt om ni önskar andra tillval på er lastbrygga.