Frysrumsport

Frysrumsportar för din industri

Arbetar ni med livsmedel eller andra gods där det är av stor vikt att behålla kylan i omgivningen?  Då är helt klart en kyl/frysrumsport rätt val för dig! Med vår långa erfarenhet i branschen ser vi till att du får rätt kombination av portar och utrustning för respektive applikation.

En kyl/frysrumsport är ett absolut nödvändigt val om du vill minimera energiförluster. Detta görs genom effektiv isolering och optimering av åtkomstförhållandena.

Vi måttanpassar kyl/frysrumsporten efter era behov. Portarna finns i flera olika varianter både som hård skjutport med låga U-värden till snabbrullportar anpassade för kyla. Oavsett val av utförande kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet och lång livslängd.

Uppfyller alla krav och kriterier

Alla kyl- och frysdörrar samt portar är utformade för att stämma överens med de strikta hygienkrav som förekommer i livsmedelsindustrin.

Alla portar tillverkas enligt Europastandarden EN 13241-1. Portar som ansluter mot frys har värme inbyggt i karmar.

Vi erbjuder en mängd olika tillbehör, vi kan tillgodose er med till exempel följande:

  • Fönster i olika storlekar och varianter
  • Inbyggda gångdörr
  • Isolerad duk för lägre U-värde
  • Fjärrstyrning tex, radar, radio eller magnetslinga.
  • Frekvensstyrningar för snabbare öppning.


Har ni önskemål om annorlunda funktioner är ni välkomna att kontakta oss för mer information.

Stor kunskap och Erfarenhet

Vi har stor kunskap och lång branscherfarenhet och kan därför ge våra kunder skräddarsydda produkter. När du beställer en lastbrygga hos oss måttanpassar vi den efter era behov och önskemål. En god variation av kulörer och beslag finns tillgängliga, samt om ni önskar andra tillval på er lastbrygga.