Industriportar

Vad är en industriport?

Industriportar utgör en väsentlig del av moderna industribyggnader och lagerlokaler. De skyddar varor och utrustning från väder och vind, säkerställer effektiv logistik och bidrar till en professionell fasad.

Det finns olika industriportar för många syften. En del monteras på fasader, en del mellan olika delar av en byggnad och ytterligare andra till särskilda rum som t.ex. frys och kylrum. 

Med en mängd olika modeller och funktioner att välja mellan hjälper vi dig att hitta den optimala portlösningen för din verksamhet.

Stort urval av industriportar

Det finns många olika typer av industriportar. De sorter vi erbjuder är:

Takskjutportar: Dessa robusta och mångsidiga portar spelar en central roll när det kommer till att säkra och underlätta transport av varor och fordon in och ut ur industriella byggnader som lagerlokaler, produktionsanläggningar och distributionscenter.

Snabbrullportar: Det är det ultimata alternativet när man t.ex. behöver reducera insyn eller avskilja ljud och miljözoner i industrin från varandra och även i livsmedelsindustrin där man inte vill släppa in värme in i kyl- eller frysrum.

Frysrumsportar: En kyl/frysrumsport är ett absolut nödvändigt val om du vill minimera energiförluster. Detta görs genom effektiv isolering och optimering av åtkomstförhållandena.

Vikportar: Med de vikportar vi levererar sparar du energi, får mindre luftläckage och ett bättre inomhusklimat. Som om inte det vore nog är portarna extremt slitstarka och har en lång livslängd.

Brandportar & Brandgardiner: Vi levererar tillförlitliga brandportslösningar som uppfyller alla säkerhetskrav, vare sig det är inom industri eller offentlig verksamhet. Brandportar kommer i olika utföranden, bland annat brandgardiner, brandjalusier eller brandskjutportar.

Nyttan med en bra industriport

Det finns många goda skäl att använda en industriport i din verksamhet. Här är några av de viktigaste:

Säkerhet:

En robust industriport skyddar ditt gods och din utrustning mot stöld och vandalism. Vissa modeller har extra säkerhetsfunktioner, som inbrottslarm och förstärkta låssystem.

Effektivitet:

En välfungerande industriport optimerar dina logistikflöden. Snabb öppning och stängning, god isolering och smidig passage för fordon och personal sparar tid och pengar.

Komfort:

Industriportar kan ha en betydande inverkan på arbetsmiljön. De kan vara lättmanövrerade, minimera buller och erbjuda god ventilation.

Stor kunskap och erfarenhet

Vi har stor kunskap och lång branscherfarenhet och kan därför ge våra kunder skräddarsydda produkter. När du beställer en lastbrygga hos oss måttanpassar vi den efter era behov och önskemål. En god variation av kulörer och beslag finns tillgängliga, samt om ni önskar andra tillval på er lastbrygga.