Tjänster

Här hittar du vårt standardutbud av tjänster. Om du inte finner det du söker efter är du varmt välkommen att höra av dig, vi kan hjälpa dig med det mesta inom verkstadsarbete.

Våra tjänster

Dockab kan hjälpa dig med det flesta problem du kan tänkas ha. Vår personal har lång erfarenhet och stor kunskap inom verkstadsbranschen.

Kontakta oss för att få hjälp med dina behov, så hittar vi en lösning tillsammans.

Halkskyddsbehandling

Vi erbjuder en halkskyddsbehandling som går att applicera på de flesta ytor. Skyddet består av en beläggning som skyddar mot rost och är beständig mot salt, lösningsmedel, syror, bensin och andra kemikalier. Beläggningen har även en ljuddämpande effekt som på så vis förbättrar både säkerheten som arbetsmiljön. Ett populärt val hos våra kunder.
Se produktbladet för mer information om denna tjänst.

Reparationer

Vi hjälper dig med dina defekta lastbryggor eller vädertätningar, även om du inte har ett serviceavtal. Vi kan även hjälpa dig med andra materiella och tekniska reparationer, både på plats och i vår verkstad. Tack vare att vi har en egen verkstad kan vi tillverka reservdelar som inte längre går att få tag på.

Legotillverkning

I vår verkstad har vi en stor variation av bearbetningsmaskiner. Vi har kantpressar, stansmaskiner, pelarborrmaskiner, svarvar, sågar och svetsutrustning. Utifrån era ritningar och beskrivningar kan vi tillverka det mesta.

Rening & filtrering av hydraulolja

Vi kan idag erbjuda rening/filtrering av hydrauloljan i ert system. Vi filtrerar bort smutspartiklar och kondens som uppkommer från år av slitage och återanvänder sedan samma, men numera rena olja. Oljan blir till och med renare än när den var ny. Se produktbladet för mer information.